Tilbake til forsida

 

 

Bevisene på USAs
innblanding i Hongkong
er lette å finne. De fins bare
ikke i klakkørmediene.

 

USAs krig mot Kina


USA-støttet arbeid for demokrati og menneskeretter blant torgkvinnene på markedet i Urumqi i mai i år. 31 døde, mange såret.

 

Av Jan Herdal
Publisert 12. november 2014

NRK serverer tradisjonen tro løgneren Obamas ord som sannhet. Kineserne veit at USA står bak forsøket på fargerevolusjon i Hongkong. Det er et ledd i USAs fortsatte krig mot Kina. Den begynte lenge før folkerepublikken ble opprettet, og har i takt med USAs økende maktesløshet fått et stadig mer terroristisk preg.

Her er et par gode artikler om USAs historiske krig mot Kina. Den siste retter opp det bunnfalske bildet i vest av hendelsene på Tianmen den 4. juni 1989:

Robert S. Rodvik - Del 1
Robert S. Rodvik - Del 2

Bevisene på USAs innblanding i Hongkong er ikke vanskelige å finne. De fins bare ikke i klakkørmediene. Det er klare forbindelser mellom lederne for Occupy Central, USAs utenriksdepartement og dets National Endowment for Democracy (NED) som brukes til økonomisk å støtte undergravende aktivitet i andre land.

Men Hongkong er bare en av frontene i krigen. USAs undergravende aktivitet er rettet mot Kina generelt, mot Tibet og mot Kinas vestlige provins Xinjiang, kalt "Øst-Turkestan" av voldelige muslimske separatister som støttes politisk, moralsk og økonomisk av USA. Målet er balkanisering og oppløsning av Kina, i samsvar med imperiets grunndogme: Splitt og hersk.

NED legger åpent ut sin økonomiske støtte til opprørsgrupper. Her er "regnskapet" for Xinjiang for 2011. Her er de offisielle beløpene til Hongkong. Her er penger som offisielt går til undergraving i Tibet. Dette er selvfølgelig bare toppen av isfjellet. USA bruker store penger på regimeskifter. Bare i Ukraina har det gått med 30 millarder kroner, ifølge viseutenriksminister Victoria Nuland.

På nettstedet Voltaire.net er opplistet terroraksjoner utført av muslimske ekstremister i Kina bare det siste året. Mange av dem er terrorister som har vendt tilbake fra USAs terrorskole i Syria:

♦ Tianmen, Peking, 28. oktober 2013: Fem døde og over 40 såret.
♦ Kunming jernbanestasjon, 1. mars 2014: 29 døde og 143 såret.
♦ Sentralstasjonen Urumqi, 30. april 2014: 2 døde og 79 såret.
♦ Markedet Urumqi, 22. mai 2014: 31 døde og mange såret.
♦ Politihotell Kargilik, 21. juni 2014: 13 døde og tre såret.
♦ Politihotell Shache, Jarkant, 28. juli 2014: 96 døde og mange såret.

Dette er krig, og kan ikke kalles noe annet. Den er støttet av USA og dets haleheng i Vesten. Alle midler er tillatt, slik vi ser i krigen mot Syria. Drapene er bestialske og rammer ofte sivile. Men les Aftenposten og lytt til NRK, der handler det om uskyldige, undertrykte minoriteter, om demokrati og menneskeretter.